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【お菓子の通販】数量限定!3月27日から発送 Hot cross buns, box of 6 ホットクロスバンズ 6個入り箱

ずっと前からあるこの不思議な菓子パンは、魔除けになると信じられたり、キリスト教と昔ペーガン教の祝日であるイースターの時期以外に作ることを禁止されたりしました。古代エジプトとギリシャとのつながりもあるか・・!

イーストを使用した美味しいパン生地に、自家製ミックススパイスと自家製オレンジピール、カレンズとレーズンなどを加えて捏ね、オーブンに入れる前、表面にイースターをお祝いする十字を絞ります。

横半分にスライスし、トーストしてからバターを塗って食べるのがイギリスらしい召し上がり方で、特に美味しいです!

今年はこの販売と発送スケジュールになります:
2月21日火曜日、午前11時に販売スタート(発送は2月28日から)
3月6日水曜日、午前11時に追加販売(発送は3月7日から)
3月11日月曜日、午前11時に追加販売(発送は3月13日から)
3月26日火曜日、午前11時に追加販売(発送は3月27日から)

この6個入り商品はお店で焼き立てのお受け取りできるのは、3月29日金曜日「グッドフライデー」の午後15時〜17時の間のみとなりますのでご了承ください。

3月9日&3月29日のオープンベーカリーの時に予約なしでバラバラで販売します!

A Christian tradition, and centuries old, with possible links to ancient Egypt, ancient Greece, and the Pagan month of Eostre, hot cross buns have been variously lauded as magical and were even banned outside of religious holidays. They are as popular as ever in the UK today, particularly around Easter, with many British families enjoying them for breakfast over the long weekend.

Studded with candied orange peel and flavoured with our house blend of mixed spice, we make our hot cross buns by kneading currants and raisins into a rich bread dough, shaping them into little buns and marking them with a cross before baking. Marvellous sliced in half, toasted and served hot and spread with butter.

Here is our baking/posting out schedule for this year:
Tues. Feb. 21th 11am, first batch of buns online (sent out from Feb. 28th onwards)
Weds. March 6th 11am, next buns online (sent out from March 7th onwards)
Mon. March 11th 11am, next buns online (sent out from March 13th onwards)
Tues. March 26th 11am, next buns online (sent out from March 27th onwards)

If you choose to collect this box of 6 buns in-store, freshly baked pick-up will be available just between 3pm - 5pm on the afternoon of Good Friday, March 29th.

We will also sell freshly baked buns individually and without pre-payment at the Open Bakery days on Saturday 9th of March and March 30th.

販売価格
3,000円(税込)
購入数