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ワークショップレッスン:11月11日(火)13:30-16:00 Render Your Own Suet Workshop

「ワークショップ」のレッスンは英国焼き菓子に欠かせない技術が深く身に付きます。 クリスマスの焼き菓子に、本場の美味しい味なら欠かせない不思議なものスエット。焼きが使用に知りしている状態ではなかなか日本では手に入らないので、モンクレでは自家製で作ります!このクラスはみんなで頑張って作ってから持って帰って、クリスマスのお菓子ももちろん、ジャムローリーポーリーなどのスエットクラストディングも非常に美味しいですよ〜! このレッスンは6名までです。ワークショップのレッスンは、材料を作ることが目的ですので、自分の焼き菓子に使うために、レッスンで作った材料を持ち帰って頂きます。

A special, hands-on session, where you’ll learn in depth about a specific British baking ingredient or technique, and take home the ingredient you make to use in your own baking at home. Suet is absolutely necessary for the most delicious and authentic Christmas baking including mince pies and perfect pudding, it also makes an awesome jam roly-poly! Start with a block of fresh suet and learn how to process it into your own pure suet for baking. Suet in this form is hard to come by in Japan, so come and learn how to make your own! Freeze the suet you make in class for use in the coming months. This lesson is for up to 6 people. Workshop lessons are about learning to make ingredients for British baking from scratch, so you will take home the ingredients you have made in class to use in your own baking.
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