ホームページに戻る

レッスン:2月21日(金)10:00-12:00 Banoffee Pie 保冷バッグ必要

このアメリカらしいお菓子は実はイギリスの南のほうに70年代に誕生したものです。今までもとっても人気の英国菓子。作り方は簡単:砕いたビスケット土台にトフィーの層、その上バナナ、さらに上がふわふわ無糖の生クリームとすりおろしたチョコ。ぺろりと食べてしまいそうな美味しさ!18cmのホールパイでお持ち帰りいただけます。(保冷剤を差し上げますが、箱のサイズ:24×19×8.5cmが入れる保冷バッグも持って来るのがオススメです!)このレッスンは6名までです。

This American style crumb-crust pie was actually born in the south of England in the 1970s! It remains popular to this day. On top of the crushed biscuit base is a layer of toffee on top of that come the bananas and the whole thing is finished off with cream and grated chocolate. You'll be taking home a whole 18cm pie and so we'd recommend you to bring along a cooler bag to class that is big enough to fit a 24×19×8.5cm box. This lesson is for up to 6 people.
販売価格
8,500円(税込)
購入数