ホームページに戻る

レッスン:1月18日(土)14:00-16:30 Mackerel pate & rye crackers!

英国展のアフターヌーンティーで、大人気のメニュー!料理系レッスンはモンクレで珍しいですが、これはできるだけ多くの方々に食べてもらいたい美味しさ!20年をかけてやっと見つけた、イギリススタイルの高温燻製の鯖。クリームチーズとディルのハーブなどに混ぜて、とても簡単でとても美味しいパテが作れます。同じレッスンでパテによく合ダンレパード氏レシピのサワードゥ天然酵母入りのライ麦クラッカーも作ります!このレッスンは6名までです。

This pate such a hit at our afternoon tea at the Mitsukoshi British Fair! After looking for 20 years I finally found the perfect British style hot smoked mackerel to use to make this delicious spread. It's so simple ? mixing with cream cheese and dill etc, and it is absolutely delicious! In the same lesson we will make Dan Lepard's sourdough rye crackers, which are fantastic accompaniment to the pate. This lesson is for up to 6 people.
購入数
Soldout