ホームページに戻る

レッスン:12月6日(金)14:00-16:30 Dutch gevulde koeken

大好き!12月のオープンベーカリーに「シンタクラース」祭りに近いため、この数年オランダのお菓子も少々作ることになっている。オランダ人の義理母からレシピとアドバイスをいただいて、と〜ても美味しいお菓子できました!もう、毎年の楽しみになってきました。生地の作り方はオランダらしくて斬新、中身のアーモンドペーストはイギリスのマジパンとまた違った美味しさ。ぜひ一度食べていただきたいものです。自分で作ったビスケットを持ち帰っていただけます。このレッスンは6名までです。

I love these! With recipes and lots of advice from my Dutch mother in law, for the past few years we have made some Dutch sweets around the Sinterklaas festival for our December Open Bakery days. These lovely almond cakes are firm favourites that I now look forward to every year. Making the dough is super fun and quite unlike British baking, and then the almond filling is again quite different to British style marzipan. You'll take home the biscuits you make in class. This lesson is for up to 6 people.
購入数
Soldout