ホームページに戻る

【お菓子の通販】Praline chocolate cake プラリネチョコレートケーキ 15cmのホールケーキ(2月12日から発送OK)

個人的に大好きな味わい「プラリネチョコレート」しっかり満足いただけるケーキを作りました。スペシャルな人と一緒に食べるか、自分にご褒美にも!モンクレのいつものチョコファッジとまた違って、軽めのチョコレートケーキにシルキーでライトなヘーゼルナッツプラリネと溶かしチョコたっぷり使ったスイスメレンゲのバタークリームアイシングで贅沢。

大きさは約円形15cm x 10cmのホールケーキ、冷凍でお届けします。(8切目安)
解凍方法:パッケージに入っているまま、冷蔵庫で一晩または常温で約2時間 。
解凍後は、冷蔵保存で7日以内に出来るだけ早くお召し上がり下さい。
常温で一番美味しく召し上がれます、紅茶やシャンパンと一緒にどうぞ。

原材料:バター・砂糖・放し飼い卵・小麦粉・ヘーゼルナッツプラリネペースト・チョコレート・ココアパウダー・ヘーゼルナッツ・ベーキングパウダー・バニラオイル・塩

A beautiful cake featuring one of my favourite flavours of all time, praline chocolate. Have it with someone special, or as a treat all for yourself! Delicious in a very different way to our regular chocolate fudge cake, this is a light chocolate sponge covered in a luxurious silky and light Swiss meringue buttercream using plenty of real chocolate and hazelnut praline.

Size: roughly 15cm x 10cm whole cake (about 8 servings), delivered frozen.
How to defrost: defrost in the fridge overnight or at room temperature for around 2 hours, in the packaging it arrives in.
Bring to room temperature when eating, and enjoy as soon as possible after defrosting, storing in the fridge for up to 7 days.

Ingredients: butter, sugar, free range eggs, flour, hazelnut praline paste, chocolate, cocoa powder, baking powder, hazelnuts, vanilla oil, salt.
購入数
Soldout