ホームページに戻る

ワークショップのレッスン:7月19日(日)11:00-13:30 Gooseberry jam

「ワークショップ」のレッスンはモンクレのスタッフが教える、英国焼き菓子を欠かせない技術が深く身に付きます。「ワークショップ」はこのような方におすすめ:英国焼き菓子のできるだけ本場の味に近づけることにとても興味がある、頑張りたい気持ちがいっぱい。 このレッスンで日本で栽培されている珍しいフルーツ「グーズベリー」のジャム2種類作ります。グーズベリーは酸味が効いているし、自然でペクチンが多く含まれているので、美味しいだけではなく、ジャム・マーマレード作り技術のいい勉強もできるレッスンです。自分で作ったジャムは持ち帰ります。 このレッスンは6名までです。

‘Workshop’ lessons are special, hands-on sessions taught by Mon Cre staff, where you’ll learn in depth about a specific ingredient or technique. In the lesson you will make 2 types of jam using gooseberries grown in Japan. Gooseberries are tangy and rich in pectin, and so this is a delicious jam which is also a great way to learn more about jam and marmalade making techniques. This lesson is for up to 6 people. You'll take home the jams you make in class.
購入数
Soldout