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ワークショップのレッスン:6月13日(土)11:00-13:30 Chocolate Easter Egg Workshop

「ワークショップ」のレッスンはモンクレのスタッフが教える、英国焼き菓子を欠かせない技術が深く身に付きます。「ワークショップ」はこのような方におすすめ:英国焼き菓子のできるだけ本場の味に近づけることにとても興味がある、頑張りたい気持ちがいっぱい。 チョコレイトのイースターエッグレッスンでは、チョコレートの簡単なテンパリング方法「シード法」もしくは「フレーク法」を学びます。家庭でも温度計があれば簡単に、きれいにできます。テンパーできたチョコレートを型に流し、固まったら卵の殻を中にサプライズが入るようにくっつける!卵の飾りもしてから、素敵なケースで持ち帰ります。 このレッスンは6名までです。作ったイースターエッグを持ち帰ります。

‘Workshop’ lessons are special, hands-on sessions taught by Mon Cre staff, where you’ll learn in depth about a specific ingredient or technique. In the Easter egg lesson you will learn the seeding method of tempering chocolate which can be used at home with just a thermometer, bowl and a saucepan to create shiny, beautifully tempered chocolate. You'll then pour your own chocolate egg shells and stick the two halves together with a surprise inside the egg! After decorating the shell of the egg you can take it home in a pretty case. This lesson is for up to 6 people. You'll take home the Easter egg you make in class.
販売価格
7,500円(税込)
購入数