ホームページに戻る

レッスン:10月26日(土)14:30-17:30 (Special Class) Victorian Genoa cake

今のイギリスにも見つかる、軽い目のフルーツケーキ「ジェノア」はヴィクトリア時代にはとても人気でした。マジパンと白いアイシングの代わりにホールナッツとドライフルーツの仕上げが贅沢。クリスマスケーキとしてももちろんですし、気軽なティータイムにもどうぞ。 このレッスンは特別計画ですので数が限定されています。回数券お持ちの方はもちろん使っても可能ですが、レッスンにいらっしゃる時はプラス2,000円を頂きますのでご了承ください。(そうしますとは4回の回数券はいつも通り500円お得になりますと、8回の場合は1,000円お得になります。)このレッスンは6名までです。レッスンで作る15cmケーキはホールで持ち帰ります。

It's still possible to find this light fruit cake known as Genoa cake in the UK, but it was extremely popular in the Victorian era. Instead of the usual covering of marzipan and royal icing, this cake is finished with a luxurious layer of whole nuts and dry fruits. It makes a lovely alternative Christmas cake, but would be equally nice for an afternoon snack with a cup of tea. Because this is a special lesson please understand that there are very limited places available. If you have a “kaisuuken” multi-ticket, you can use it for this lesson, and there will be a surplus charge of 2,000 yen which you can pay on the day (in this way you retain your regular 1000 yen discount for holders of the 8-multitickets, and 500 yen discount for holders of the 4-multitickets). This lesson is for 6 people and you will take home the 15cm cake that you make in class.
購入数
Soldout