ホームページに戻る

【お菓子の通販】Elderflower & lemon layer cake エルダーフラワー&レモン ケーキ 15cmのホールケーキ

去年はオープンベーカリーで大好評でした、バイオレットベーカリーが作ったウェディングケーキのように、スイスメレンゲバタークリームたっぷりにレモンカードとレモンスポンジで贅沢。お好みの生のお花を載せるだけでお家ででロイヤルウェディング!

大きさは約円形15cm x 10cmのホールケーキ、冷凍でお届けします。(8切目安)
解凍方法:パッケージに入っているまま、冷蔵庫で一晩または常温で約2時間 。
解凍後は、冷蔵保存で3日以内に出来るだけ早くお召し上がり下さい。
常温で一番美味しく召し上がれます、紅茶やシャンパンと一緒にどうぞ。
※ なお、お花は入っておりませんのでご了承ください。

原材料:バター・砂糖・エルダーフラワーコーディアル・放し飼い卵・小麦粉・レモンカード・ベーキングパウダー・レモンの皮・バニラオイル・塩

Inspired by Violet bakery's creation for the royal wedding, this luxurious cake is coated and filled with Swiss meringue buttercream and lemon curd, and was hugely popular on our bakery days last year. Place your own selection of favourite flowers on and around the cake for a special celebration at home.

Size: roughly 15cm x 10cm whole cake (about 8 servings), delivered frozen.
How to defrost: defrost in the fridge overnight or at room temperature for around 2 hours, in the packaging it arrives in.
Bring to room temperature when eating, and enjoy as soon as possible after defrosting, storing in the fridge for up to 3 days.
* Please note that fresh flowers are not included in the delivery.

Ingredients: butter, sugar, elderflower cordial, free range eggs, flour, lemon curd, baking powder, vanilla oil, lemon zest, salt.
購入数
Soldout