ホームページに戻る

【お菓子の通販】Traditional Easter simnel cake 伝統的なイースターのシムネルケーキ 18cmのローフケーキ

少し珍しい、シムネルケーキはイースターの伝統的なお菓子にもなり、昔は母の日の繋がりもありました。フルーティでクリスマスケーキより軽め、このケーキの特別に美味しいところが中と上に飾っている自家製マジパン。

大きさは約 18cm x 8cm x 7cmのローフケーキ、冷凍でお届けします。(8切目安)
解凍方法:パッケージに入っているまま、常温で約2時間 。
解凍後は、冷蔵保存で5日以内に出来るだけ早くお召し上がり下さい。
常温で一番美味しく召し上がれます、ミルクティーと一緒にどうぞ。

原材料:マジパン(砂糖・アーモンドパウダー・放し飼い卵・ブランデー酒・塩)、小麦粉・バター・放し飼い卵・粉糖・きび砂糖・カレンズ・サルタナレーズン・杏のジャム・レモン汁&皮・オレンジ汁・アーモンドパウダー・オレンジピール・ベーキングパウダー・ミックススパイス・塩

Somewhat rare these days, simnel cake is traditionally associated with Easter, but historically has also been related to Mother’s Day. Fruity, zesty and light, it’s a delicious cake made extra special by the marzipan both inside and on top of the cake.

Size: roughly 18cm x 8cm x 7cm whole cake (8 servings), delivered frozen.
How to defrost: defrost at room temperature for around 2 hours, in the packaging it arrives in.
Bring to room temperature when eating, and enjoy as soon as possible after defrosting. Store in the fridge for up to 5 days.

Ingredients: marzipan (sugar, almond powder, free range eggs, brandy, almond oil ,salt) flour, butter, free range eggs, brown sugar, sugar, currants, sultana raisins, apricot jam, lemon juice and zest, orange juice, almond powder, candied orange peel, baking powder, mixed spice, salt.
購入数
Soldout