ホームページに戻る

【お菓子の通販】Lemon & poppy seed drizzle cake レモン&ポピーシード 18cmのローフケーキ

イギリスの定番「レモンドリズル」はふわふわしたレモンケーキに、レモン汁と砂糖で作ったシロップを掛けた焼き菓子。シロップが冷ますとしゃりしゃりの砂糖クラストが美味しい特徴です。今回はスペシャルなアクセントとしてポピーシードをたっぷり混ぜ込みとても贅沢。

大きさは約 20cm x 7cm x 5cmのローフケーキ、冷凍でお届けします。(6切目安)
解凍方法:パッケージに入っているまま、常温で約2時間 。型から外すときは薄めのナイフで周りを一周してからきれいに撮れます。
解凍後は、5日以内に出来るだけ早くお召し上がり下さい。
常温で一番美味しく召し上がれます、ストレート紅茶にも美味しい。

原材料:小麦粉・バター・砂糖・放し飼い卵・粉糖・レモン汁・ベーキングパウダー・ポピーシード・レモン皮・塩

One of the classic British bakes, lemon drizzle is a fluffy lemon-infused sponge drizzled with a lemon juice and sugar syrup, which hardens into a crispy sugar crust. We've added poppy seeds to this cake made extra special. Lovely with a cup of tea.

Size: roughly 20cm x 7cm x 5cm whole cake (6 servings), delivered frozen.
How to defrost: defrost at room temperature for around 2 hours, in the packaging it arrives in. Run a thin knife around the edges of the cake to release cleanly from the tray.
Bring to room temperature when eating, and enjoy as soon as possible after defrosting. Store for up to 5 days.

Ingredients: flour, butter, sugar, free range eggs, icing sugar, lemon juice, baking powder, poppy seeds, lemon zest, salt.
購入数
Soldout