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【お菓子の通販】Battenberg cake バッテンバーグ ケーキ 12cmのホールケーキ

モンクレのロゴマークのケーキ!「教会の窓ケーキ」としても知られるバッテンバーグは、とても懐かしくほっとする味のお菓子です。黄色とピンク色、2色の優しいアーモンド味のスポンジケーキを杏ジャムで市松模様に組み合わせ、自家製のマジパンで周りを包みます。
ご要望にお応えして少人数でも食べきりやすいサイズでお求めやすくなりました。

大きさは約12cm x 7cm x 7cm のホールケーキ、冷凍でお届けします。(5-7切目安)
解凍方法:パッケージに入っているまま、常温で約2時間 。
解凍後は、冷蔵保存で5日以内に出来るだけ早くお召し上がり下さい。
常温に戻すと一番美味しく召し上がれます、紅茶やミルクティーと一緒にどうぞ。このケーキはコーヒーも美味しいです!

原材料:マジパン(アーモンド粉・砂糖・粉糖・放し飼い卵・ブランデー・アーモンドオイル)バター、砂糖・放し飼い卵・小麦粉・杏ジャム・アーモンド粉・ベーキングパウダー・アーモンドオイル・バニラオイル・塩

The cake in Mon Cre's logo! Also known as 'church window cake' Battenberg cake is especially lovely when handmade. This nostalgic cake is made with soft vanilla and almond pink and yellow chequered sponge and is wrapped up in excellent homemade marzipan.
Due to popular request, this is a new easy-to-finish size, we hope you like it.

Size: roughly 12cm x 7cm x 7cm whole cake (5-7 servings), delivered frozen.
How to defrost: defrost at room temperature for around 2 hours, in the packaging it arrives in.
Bring to room temperature when eating, and enjoy as soon as possible after defrosting, storing in the fridge for up to 5 days.

Ingredients: marzipan (almond powder, sugar, free range eggs, brandy, almond oil, salt), butter, sugar, free range eggs, flour, apricot jam, almond powder, baking powder, almond oil, vanilla oil, salt.
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