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ワークショップレッスン:1月27日(日)15:00-17:30 Chutney & Piccalilli Workshop

「ワークショップ」のレッスンはモンクレのスタッフが教える、英国食文化に欠かせない技術が深く身に付きます。「ワークショップ」はこのような方におすすめ:英国食べ物のできるだけ本場の味に近づけることにとても興味がある、頑張りたい気持ちがいっぱい。 イギリス人は漬物やレリッシュが大好き!このワークショップで2種類の歴史的で定番のものを作ります:ブラムリーアップルのブラウンシュガーチャツネと、サクサク野菜いっぱい入っている可愛くて美味しいピカリリ。どちらもチーズやハムにつけて食べるか、ポークパイと一緒に、英国で一番多い食べ方はサンドイッチのレリッシュとして使っています。日本ではなかなか出会わない、手作りが最高な食事系のものを作ってみませんか? このレッスンは6名までです。ワークショップのレッスンは、材料を作ることが目的ですので、家で使うために、レッスンで作ったものを持ち帰って頂きます。

‘Workshop’ lessons are special, hands-on session taught by Mon Cre staff, where you’ll learn in depth about a specific British baking ingredient or technique such as rendering your own suet, making candied peel, making specific types of pastry, and take home the ingredient you make to use in your own baking at home. Recommended for the serious baker with the enthusiasm and interest to learn how to make various ingredients from scratch! British people love their pickles and condiments ? in this workshop, you will make two different types, brown sugar Bramley apple chutney, and colourful and tasty, crunchy piccalilli pickles. Both are lovely with cheese, ham, pork pies, or included as a relish in a sandwich. Quite rare to come by in Japan, home made is fantastic! This lesson is for up to 6 people. Workshop lessons are about learning to make ingredients from scratch, so you will take home what you have made in class to use at home.
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