ホームページに戻る

ワークショップレッスン:11月18日(日)15:00-17:00 Stem Ginger & Candied Orange Peel Workshop

「ワークショップ」のレッスンはモンクレのスタッフが教える、英国焼き菓子に欠かせない技術が深く身に付きます。「ワークショップ」はこのような方におすすめ:英国焼き菓子のできるだけ本場の味に近づけることにとても興味がある、頑張りたい気持ちがいっぱい。 イギリスでジンジャーはよくお菓子に使います。パウダーももちろんですが、もっともイギリスらしい生姜の状態は砂糖漬け。シロップに保管のタイプと乾燥して砂糖をかけたステムジンジャーの状態も。このレッスンで瓶に入ったシロップ入りstem gingerを作りますので、どちらの状態で使ってもいい。同じレッスンで、クリスマスやイースターの焼き菓子に向けて、オレンジピールも作ります! このレッスンは6名までです。ワークショップのレッスンは、材料を作ることが目的ですので、自分の焼き菓子に使うために、レッスンで作った材料を持ち帰って頂きます。

‘Workshop’ lessons are special, hands-on session taught by Mon Cre staff, where you’ll learn in depth about a specific British baking ingredient or technique such as rendering your own suet, making candied peel, making specific types of pastry, and take home the ingredient you make to use in your own baking at home. Recommended for the serious baker with the enthusiasm and interest to learn how to make various ingredients from scratch! In this lesson you will learn how to make British style stem ginger and candied orange peel to get you ready for Christmas and winter baking projects. Ginger is used a lot in British baking, in powder form but also in candied form. This can be ginger that is stored in syrup, or cooked in syrup and then dried to make crystalised ginger. You can use the jar of stem ginger you will take home for either type in your baking. This lesson is for up to 6 people. Workshop lessons are about learning to make ingredients for British baking from scratch, so you will take home the ingredients you have made in class to use in your own baking.
購入数
Soldout