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ワークショップレッスン:11月18日(日)11:00-13:30 Rough Puff Pastry-Skill-up Workshop

「ワークショップ」のレッスンはモンクレのスタッフが教える、英国焼き菓子を欠かせない技術が深く身に付きます。日本で買えない材料を自分で作る楽しいレッスンになります。「ワークショップ」はこのような方におすすめ:英国焼き菓子のできるだけ本場の味に近づけることにとても興味がある、頑張りたい気持ちがいっぱい。 ラッフパッフのワークショップレッスンに、英国式の折り込み層生地を習って、自分でゼロから作って持って帰ります。フランスのパッフ生地より作りやすく、イギリスのホームベーカーではよく使われている生地はソーセージロール、アップル三角パイ、バンブリーやエクルスケーキなどいろいろな役割があります。生地が次のおりる作業を待っている間に例の英国ラッフパッフを使ったベークも試食もあります。 このレッスンは6名までです。ワークショップのレッスンは、材料を作ることが目的ですので、自分の焼き菓子に使うために、レッスンで作った材料を持ち帰って頂きます。

‘Workshop’ lessons are special, hands-on session taught by Mon Cre staff, where you’ll learn in depth about a specific British baking ingredient or technique such as rendering your own suet, making candied peel, making specific types of pastry, and take home the ingredient you make to use in your own baking at home. Recommended for the serious baker with the enthusiasm and interest to learn how to make various ingredients from scratch! In the rough puff pastry lesson you will learn a method of making puff pastry widely used in the UK. Easier than the classic French method, British rough puff paste is a wonderfully flaky and buttery pastry. Take home the pastry you make, and use for sausage rolls, apple turnovers, eccles cakes, a variety of pies and much more. You will also have a chance to sample bakes made with puff pastry while your dough is chilling between folds. This lesson is for up to 6 people. Workshop lessons are about learning to make ingredients for British baking from scratch, so you will take home the ingredients you have made in class to use in your own baking.
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