ホームページに戻る

レッスン:10月18日(木)10:00-12:00 Bramley Apple Crumble

「クランブル」とは、パイより簡単に作れる、美味しさはそのまま^ ^ 少し煮崩れたブラムリーが下に、上が甘めのほろほろクランブルトッピング。温かいうちにカスタード又はアイスクリームにどうぞ。ブラムリー林檎は生で食べるとびっくりするほどの酸味があり、お菓子にはパーフェクト甘酸っぱいバランスが取れる。加熱するとブラムリーは形が崩れピューレのような状態になりますが、とても美味しくいただけるジューシーなお菓子が作れます。過去20年以上前から少量のブラムリーは日本でも育っていることのおかげで、毎年秋になると皆さんもこの最もイギリスらしい味が楽しめる!ご一緒に作ってみませんか?このレッスンは8名までです。

Bramley apples are the king of British cooking apples, too tart to eat raw, but excellent in sweets. Bramleys have been grown commercially in Japan in small amounts for over 20 years, and it is thanks to this that we are able to enjoy this delicious taste of authentic UK flavour here in Tokyo. In this lesson you'll learn how easy it is to make apple crumble (called "apple crisp" in the US) and take what you made home. Don't forget to get some custard or ice cream on the way back! This lesson is for up to 4 people.
購入数
Soldout