ホームページに戻る

セミナー:8月1日(水)British Cooking Styles Through the Ages

中世からヴィクトリア時代、現代までのイギリスのキッチンについてのセミナーです。当時のお菓子も交えながら、聞いて、食べて、楽しみましょう。

今回は、特に火を使った調理方法に注目。中世のベイクストーンやヴィクトリア時代に普及した「レンジ」など、写真をまじえて詳しくお話します。ステイシーがピックアップした、今ではなかなか目にすることのないイギリスの伝統の食べ物を試食しながら、その歴史を紐解いていきます。鉄板で作るオーツケーキのデモンストレーションもありますよ!
英国のお菓子とキッチンの歴史に触れてみませんか?

参加者には、モンクレからのお土産がつきます。さらに、ももさんが作った小冊子「英国のキッチン」やクレステッドチャイナの販売&サイン会も!

• 2018年8月1日水曜日、2回:10:00-11:30 & 14:00-15:30
• 1回12名まで
• 会費 6000円(税込)
• 会場 Mornington Crescent
106-0044東京都港区東麻布 2-14-3 カサド並木101
• 地図 http://mornington-crescent.co.jp/access.html

From the Middle Ages through to the Victorian Era and the modern day, how have the kitchen and cooking styles changed over time in the UK?

Momo and Stacey will present a special one-off seminar event where you can learn about and even taste some of the different historical cooking styles. Momo will talk about the old practice of using bakestones over fire, and how cooking changed in the Victorian period. Stacey will recreate some of these dishes to give you a taste. There will be a demonstration of Staffordshire oatcakes on the hotplate too!

There will be 3 types of tasty treat during the event, a take-home souvenir for participants, and also a chance to buy some of Momo san's books and special crested china that she has chosen for the event!

We hope you'll join us for an interesting, tasty and historical time.

• August 1st, 2018. 10:00-11:30am & 14:00-15:30pm
• Up to 12 participants each time
• Cost 6000 JPY
• Location: Mornington Crescent
Casa do Namiki 101, Higashi Azabu 2-14-3, Minato-ku, Tokyo
• Map http://mornington-crescent.co.jp/access_e.html
ご予約
購入数
Soldout