ホームページに戻る

ワークショップレッスン:6月21日(木)10:00-12:30 Easy jam! Strawberry & rhubarb, raspberry & rhubarb

「ワークショップ」のレッスンはモンクレのスタッフが教える、英国焼き菓子を欠かせない技術が深く身に付きます。日本で買えない材料、生地、ジャムなどを自分で作る楽しいレッスンになります。「ワークショップ」はこのような方におすすめ:英国焼き菓子のできるだけ本場の味に近づけることにとても興味がある、頑張りたい気持ちがいっぱい。 今回のワークショップはペクチンを使って簡単なジャム作りのレッスンです。イギリスらしい材料ルバーブを使った2つのジャムをレッスンで作って:「いちご&ルバーブ」と「ラスベリー&ルバーブ」とても美味しいジャムを1種類ずつ持ち帰ります。冷凍のフルーツでも美味しく簡単に作れるので年中いつでも作れます。 このレッスンは6名までです。ワークショップのレッスンは、材料を作ることが目的ですので、自分の焼き菓子に使うために、レッスンで作った材料を持ち帰って頂きます。

‘Workshop’ lessons are special, hands-on session taught by Mon Cre staff, where you’ll learn in depth about a specific British baking ingredient or technique such as rendering your own suet, making candied peel, making specific types of pastry and jams, and take home the ingredient you make to use in your own baking at home. Recommended for the serious baker with the enthusiasm and interest to learn how to make various ingredients from scratch! This workshop is about making easy jam using added pectin. We'll make two types of jam in class, both using a traditional British ingredient, rhubarb. You'll take home a jar each of delicious strawberry & rhubarb jam, and raspberry & rhubarb jam. You can make these jams very successfully using frozen fruits, and so you can make them any time of year. This lesson is for up to 6 people. Workshop lessons are about learning to make ingredients for British baking from scratch, so you will take home the ingredients you have made in class to use in your own baking.
購入数
Soldout