ホームページに戻る

テストキッチン:5月1日(火)14:00-16:30 Test kitchen: baking powder

「テストキッチン」のレッスンはモンクレのスタッフが教える、作り比べ・食べ比べ、発見いっぱいの実験系の楽しいレッスンになります。イギリス焼き菓子と関連しているサイエンス的なポイント一つ一つを実習でよくわかりましょう!「テスト・キッチン」は、このような方におすすめ:焼き菓子の生活でずっと参考になるため、英国菓子の「なぜ」を深くで知りたい。
このレッスンはベーキングパウダーについて、しっかり学べます。 「こんなに違うんだ!」何種類かのベーキングパウダーでお菓子を作り比べ&食べ比べをして、自分に一番合う物を発見しましょう。歴史・反応機能・重曹との違いの話も!このレッスンは6名までです。テストキッチンのレッスンは、分析が目的ですので、持ち帰りがない場合もあります。

Learn all about baking powder, its history, how it works and the difference between it and baking soda. See how different types of Japanese and British baking powders effect the rise, appearance and taste of your bakes, and find your personal favourite.
‘Test kitchen’ lessons are special, hands-on sessions taught by Mon Cre staff, where you’ll learn deeply about a particular aspect of British baking and baking science through fun activities such as practical experiments, taste tests and more! Recommended for the serious baker who wants to understand more about the ‘whys’ behind British recipes, and gain knowledge to enrich their baking life. This lesson is for up to 6 people. Test kitchen lessons are focused on learning and analysing in class, and so sometimes there will be no bake to take home.
販売価格
7,000円(税込)
購入数