ホームページに戻る

レッスン:1月22日(月)10:00-12:00 Ginger Drizzle Cake

イギリスの焼き菓子には、生姜がよく出てくる材料です。ジンジャーブレッドクッキーに入っているジンジャーパウダーもそうですが、今回のレッスンは stem ginger(シロップ入り生姜の砂糖漬け)をダイスにカットした状態が入っていますので、食べるときにジンジャーの柔らかいつぶつぶが楽しめる。寒い時に身体も温めるケーキを! このレッスンは6名までです。

Ginger, in various guises, appears in lots of British baking. There is ginger powder as used in gingerbread biscuits, and in this lesson we will also use stem ginger, fresh ginger that is preserved in syrup. Using roughly chopped stem ginger means that the pieces will be visible in the crumb of the cake and the sweet and spicy taste is released with each bite. Quite a special wintery cake. This lesson is for up to 6 people.
販売価格
7,000円(税込)
購入数