ホームページに戻る

レッスン:1月12日(金)14:30-16:30 Steamed Sponge Pudding

オーブンなしでもケーキ作れる?イギリスの伝統的なお菓子の一つの大きな種類は熱々でかわいい形のプディング。プディングの中でもいろいろな種類もありますが(パン粉入り、スエット入りなど)、このレッスンはスポンジ系で、作り方も簡単、だれでも好きと思います。ボウルの下にまずお気に入りジャム、マーマレード、フルーツピューレ、シロップなどを入れて生地はその上に掛けるので、食べる時はボウルを裏返して熱いプディングの上からだらっとソースがだれる。持ち帰り時はふた付き1pint (約600ml、2-4人分) ボウルもサービス! このレッスンは6名までです。

No oven? No problem! Steamed puddings are easy to make and form a sizeable part of British traditional home baking. There are many types of steamed puddings, such as those using breadcrumbs and suet. In this lesson you will make a sponge pudding, the kind of simple and delicious dessert that anyone can enjoy. After putting your sauce of choice-jam, marmalade, syrup, fruit puree.. in the bottom of the basin you pour the batter on top so that the sauce seeps into the moist sponge and rolls down the sides when served. Great with ice cream or custard! You'll also take home the plastic, lidded 1-pint sized pudding bowl you use in the lesson (2-4 person sized), with our compliments. This lesson is for up to 6 people.
購入数
Soldout