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レッスン:11月25日(土)11:00-15:00 (Special class) Christmas fruitcake

イギリスのクリスマスケーキとは、ドライフルーツとスパイスたっぷり、数週間前に作って熟成させる昔ながらのとてもユニークなケーキです。レッスンではフルーツケーキの部分を作って、そのまま食べてもいいですが、熟成したら12月後半になってからやる、伝統的なアイシングなどの仕上げの手順も教えてあげます。その準備として、ケーキが焼いている間にマジパンも作って持って帰る(12月まで冷凍してね!)。この長めのレッスンは特別計画ですので数が非常に限定されています。回数券お持ちの方はもちろん使っても可能ですが、レッスンにいらっしゃる時はプラス5,000円を頂きますのでご了承ください。(そうしますとは4回の回数券はいつも通り500円お得になりますと、8回の場合は1,000円お得になります。)このレッスンは6名までです。

British Christmas cake is traditionally a fruit cake, packed full of dry fruit, nuts and spices and matured over a period of weeks during which time it is fed with brandy. You could eat it as it is as just a fruit cake, but most people cover the matured cake in marzipan and then with royal icing or fondant icing. During this lesson you'll make your own fruit cake, and while it's baking we'll tell you how to care for and finish off your cake and you'll also make your own marzipan to freeze until December. Because this is a special, long lesson please understand that there are very limited places available. If you have a “kaisuuken” multi-ticket, you can use it for this lesson, and there will be a surplus charge of 5,000 yen which you can pay on the day (in this way you retain your regular 1000 yen discount for holders of the 8-multitickets, and 500 yen discount for holders of the 4-multitickets). This lesson is for up to 6 people.
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