ホームページに戻る

ワークショップレッスン:11月12日(日)11:00-13:30 Render Your Own Suet-Workshop

「ワークショップ」のレッスンはモンクレのスタッフが教える、英国焼き菓子に欠かせない技術が深く身に付きます。「ワークショップ」はこのような方におすすめ:英国焼き菓子のできるだけ本場の味に近づけることにとても興味がある、頑張りたい気持ちがいっぱい。 クリスマスの焼き菓子に、本場の美味しい味なら欠かせない不思議なものスエット。焼きが使用に知りしている状態ではなかなか日本では手に入らないので、モンクレでは自家製で作ります!このクラスはみんなで頑張って作ってから持って帰って、クリスマスのお菓子ももちろん、ジャムローリーポーリーなどのスエットクラストディングも非常に美味しいですよ〜! このレッスンは6名までです。ワークショップのレッスンは、材料を作ることが目的ですので、自分の焼き菓子に使うために、レッスンで作った材料を持ち帰って頂きます。

‘Workshop’ lessons are special, hands-on session taught by Mon Cre staff, where you’ll learn in depth about a specific British baking ingredient or technique such as rendering your own suet, making candied peel, making specific types of pastry, and take home the ingredient you make to use in your own baking at home. Recommended for the serious baker with the enthusiasm and interest to learn how to make various ingredients from scratch! Suet is absolutely necessary for the most delicious and authentic Christmas baking including mince pies and perfect pudding, it also makes an awesome jam roly-poly! Start with a block of fresh suet and learn how to process it into your own pure suet for baking. Suet in this form is hard to come by in Japan, so come and learn how to make your own! Freeze the suet you make in class for use in the coming months. This lesson is for up to 6 people. Workshop lessons are about learning to make ingredients for British baking from scratch, so you will take home the ingredients you have made in class to use in your own baking.
販売価格
7,000円(税込)
購入数