ホームページに戻る

レッスン:9月19日(火)13:30 - 16:00 Rhubarb Crumble Tart

甘酸っぱい、びっくり赤い、イギリスでルバーブはとても人気なお菓子の材料です。柔らかく煮たルバーブとカスタードソースというシンプルなお菓子から、焼き菓子にも使える。日本での赤いルバーブなら長野が有名。このレッスンは長野のルバーブを処理してから、タルトに使います。皆さんは1ホールタルトは持ち帰ります! このレッスンは6名までです。

Sharp and sweet, the best variety to use is bright red or pink-rhubarb is a popular ingredient in traditional British bakes. Sometimes just cooked into a puree and served with custard or cream, or used in various cakes and crumbles. In Japan, Nagano is the most well known region for rhubarb, and is famous for particularly bright red variety. We'll use fresh Nagano rhubarb to create a crumble tart that you will take home! This lesson is for up to 6 people.
購入数
Soldout