ホームページに戻る

テストキッチンのレッスン:8月19日(土)11:00 - 13:00 UK vs JP flour for scones-Test Kitchen

「テストキッチン」のレッスンはモンクレのスタッフが教える、作り比べ・食べ比べ、発見いっぱいの実験系の楽しいレッスンになります。イギリス焼き菓子と関連しているサイエンス的なポイント一つ一つを実習でよくわかりましょう!「テスト・キッチン」は、このような方におすすめ:焼き菓子の生活でずっと参考になるため、英国菓子の「なぜ」を深くで知りたい。 このレッスンのためにイギリスの小麦粉を取り寄せました!イギリスのプレインフラワーとセルフライジングフラワーは日本で販売している小麦粉と味と触った感じどう違う?焼き上がりにどういう違いがありますか?自分で作って食べ比べるチャンスはお見逃しなく!このレッスンは6名までです。テストキッチンのレッスンは、分析が目的ですので、持ち帰りがない場合もあります。

We've ordered flour from the UK specially for this lesson so that you can make and compare the tastes and appearance of different flours for scones. ‘Test kitchen’ lessons are special, hands-on sessions taught by Mon Cre staff, where you’ll learn deeply about a particular aspect of British baking and baking science through fun activities such as practical experiments, taste tests and more! Recommended for the serious baker who wants to understand more about the ‘whys’ behind British recipes, and gain knowledge to enrich their baking life. This lesson is for up to 6 people. Test kitchen lessons are focused on learning and analysing in class, and so sometimes there will be no bake left to take home.
購入数
Soldout