ホームページに戻る

レッスン:8月12日(土)14:30 - 17:30 Sherry Trifle!

ずっとやりたかった、トライフルのレッスン!NHK番組グレーテルのかまどに紹介しました、イギリスで長年愛されているパーティーのお菓子。レッスンでりんごジュースとカシスなどのフルーツで作るゼリーをヴィクトリアスポンジケーキの角切りに注ぐ、その上にレッスンで作るカスタードソースを載せる、最後にホイップクリームとフレーキアーモンド。美味しくてたまらないイギリス定番。レッスンで4つの1人前のカップで作りますが、同じ作り方ぜひ大きなボウルでシェアーするためのトライフルを作ってください!(保冷剤を差し上げますが、箱のサイズ:21×15×9cmが入れる保冷バッグも持って来るのがオススメです!) このレッスンは6名までです。

I've wanted to do a trifle lesson for such a long time, and have now taken the opportunity, because I'll be on an NHK programme talking about trifle! We'll make a delicious jelly using apple juice and blackberries and pour this over cubes of Victoria sponge. Next comes a layer of homemade custard that we'll also make in class, and a crown of whipped cream and toasted almond flakes. You'll be taking home 4 individual cup portions of trifle that you make in class, but in exactly the same way you can create a whole large trifle for sharing at a party! We will give you ice packs, but recommend bringing along a cooler bag that is big enough to fit a 21×15×9cm box. This lesson is for up to 6 people.
購入数
Soldout